Home Blog

Vi endte på Felleskjøpet på veien hjem etter å ha,.

Sentrum her kommer viii, ja vi skulle ut for å handle blomsterjord og blomsterbed bark, jammen fant vi på Europris, nå er det jo full sommer hos dem & så mye fint🥰.

Vi endte på Felleskjøpet på veien hjem etter å ha vært innom Kiwi for å kjøpe inn til kveldens Taco, shit det er så godt!! vegan varianten anbefales veldig. Du endrer bare kjøttet til vegans kjøtt. Det finnes sikkert tusen andre måter også, men vi endrer bare kjøttet til vegansk kjøtt. Kjenner jeg gleder meg til servering🥰. Hva pleier du å ha på Tacoen din?

Hunken kjøpt inn til Taco🥰

På Felleskjøpet skulle vi sjekke etter slik filt til å legge på bakken, for å ikke få ugress så fort i blomsterbed & jammen fant vi. For 150kr fikk vi 2×10 meter med filt, det er jo ganske mye og på en ellers ganske dyr butikk var dette ganske billig😻

Vel hjemme fikk vi Pottet om både tomatplanter og jordbær planten vi kjøpte tidligere i uken, eller var det sist uke?

Vi har sol i dag & helt blå himmel uten en eneste sky & 20 varme!! Det har vært sikkelig etterlengtet, det har regnet og regnet mer en hel evighet kjennes det ut som. Vært ute i hele dag vi, foruten om å spise av å til. I dag har det gått mest i salat, godt på varme dager🥰

Lillebror tok turen innom også, super koselig❤️ For en flott dag🥰

Håper dagen din har vært like fin❤️

𝙷𝚊𝚛 𝚍𝚞 𝚜𝚎𝚝𝚝 𝚗𝚘𝚎 𝚜å 𝗡𝘆𝗱𝗲𝗹𝗶𝗴?❤️🐿

Hjemme hos Mamma bor det ikke bare to nydelige nurk, men hele 4 stykker❤️❤️❤️ De har mistet Mammaen sin🥺❤️😭.

Min vakre Mamma❤️gjør alt hun kan for at de skal overleve, de har fått et eget sted på terrassen, den er lukket av slik at de er trygge der. De har fått et fuglehus & en blomsterpotte de får maten sin i opp fra bakken/gulvet på terrassen++.

De sover ikke der, da de har huset sitt i trærne, men de kommer utpå dagen for mat🥰🐿❤️. Ikke akkurat morgen fugler virker det som🙊

Mamma sendte meg det bilde hvor to stykker sitter sammen🥰🐿❤️. Og da vi tok en FaceTime samtale tittet vi ut på brettet og fikk nærbilde hvor en av de spiser. Herregud de er så små og så veldig nydelige 🥰❤️🐿

De er ikke redde i det hele tatt og skikkelig nysgjerrige, men siden de skal bo i villmarken er det viktig at de ikke blir for tamme, så her må vi menneskene bite tennene sammen. For hvem har vel ikke lyst til å klemme de små her?❤️🥰

Det tar ikke mange sekundene før det kan gå galt!

0

Det er ingen ting i hele verdenen som kan unnskylde at du bruker tlf, når du kjører bil!!

Det er så egoistisk av folk & nok en gang snubler jeg over en video som skal fremme Psykisk helse, men når vedkommende filmer i bilen mens vedkommende kjører bilen, da er poenget med å fremme psykisk helse borte!

Misforstå meg rett, jeg støtter det å fremme Psykisk helse, men i denne settingen faller det som egentlig skal være positivt bort i negativitet.

Det tar ikke mange sekundene før det kan gå galt. Da kan man ha påført andre sorg & Psykiske plager. Er det virkelig verdt det?

Er det virkelig verdt det å drite i at det sitter noen’s datter, sønn, far, mor, bestemor, bestefar, tanter, onkler, tipp oldemor, tipp oldefar, barnebarn etc i bilene du møter på veien? Er det?

Har du glemt at du er noen’s datter, sønn, far, mor, bestemor, bestefar, tanter, onkler, tipp oldemor, tipp oldefar, barnebarn etc?

Jeg bare spør en gang til jeg, er det virkelig verdt det, å bruke tlf når du kjører bil!?

Vei Bilde fra Joel & JasminFørestbird

I sommer flytta det inn en flott,.

0

Kan ikke si jeg har gledet meg fryktelig mye til denne dagen, når enn den skulle komme, men i dag har det startet og jeg har emigrert ut på terrassen etter å ha hjulpet til å tømme stuen og bært bort iMac’en min og lagt over håndklær på utstyret mitt. 

I sommer flytta det inn en flott vedovn nede i gangen her vi bor, og jeg forstår jo godt hvorfor peisen ønskes å rives. Siden den ikke varmer så godt som en vedovn gjør. Ikke nok med det, men det gikk jo en hel sekk om ikke mer på en fyring i peisen før det ble en nogenlunde grei varme i leiligheten. Så poenget med rivningen er jo veldig forståelig, men det kjedelige er jo å gjøre jobben. Nå gjør heldigvis husvertene mesteparten av jobben men kjæresten har valgt å hjelpe til. Jo flere jo bedre, og fortere ferdig. Når peisen er revet etter anvisning om hvor man skal rive, så kommer det en som skal pusse og gjøre ferdig alt sammen, å godkjenne ikke minst. Godkjennelse er jo super viktig, med tanke på oss som bor i huset og forsikring!

Så langt var de kommet før de startet på muren oppover der. Jeg tror det blir ganske fint når det blir ferdig, og jeg skal selvsagt vise hvordan det ble. Tidsfristen er Fredag, jepp fredag denne uken. Uke 32. Innen fredag skal peisen være revet, mannen som skal gjøre det hele ferdig & godkjenne skal ha vært her og ALT skal være ferdig til Fredag. For på fredag får vi besøk, og da kan ikke oppussingen pågå. 

Jeg har TRUA selv om jeg føler meg litt nedstemt for alt sammen, det er kanskje mest fordi jeg er redd for at noen skal bli dårlige av støvet, skade seg eller at tingene våre skal bli ødelagte. 

Men at det blir fint, det tviler jeg ikke på & at det er mere lønnsomt med en vedovn er det ingen tvil om.

 

Lykken ble stor da jeg fikk tilsendt dette,.

Det er jo ingen hemmelighet at jeg ikke ELSKER postkort!! for jeg gjør virkelig det!! Kanskje det er sånn for alle som er glad i penn og papir?

I dag fikk jeg tilsendt på SMS bilde av postkortet, å tro meg så utrolig glad jeg ble!! Tusen takk Helèn, det var så nydelig koselig gjort av deg❤️😭

Praha! Jeg var der da jeg gikk på folkehøgskole, altså kanskje jeg har blitt bittelitt gammal likevel? Nesj da, ikke eldre enn jeg føler meg iallfall, men kluet er. Har du mulighet til å reise til Praha, DO IT!! Byen er fantastisk vakker og har enormt med historie. Elsker du slikt er Praha virkelig et reisemål jeg kan anbefale. Jeg kunne nevnt mye om Praha, men den reisen lar jeg deg få reise🥰

Håper virkelig jeg får reist igjen en dag, jeg hadde muligheten nå i sommer, men følte jeg ikke kunne ta muligheten. Men neste gang, da er jeg klar🥰

Det er kanskje ikke sånn at man skal få alt man ønsker seg her i livet,.

0

Og jeg er vel ingen unntak. Drømmer har det vært mange av, men kanskje den største av de for meg selv med tanke på egen helse, var å bli frisk. Eller friskere om ikke annet. Mye har skjedd de siste 8 årene og jeg har utrolig mange tanker rundt det hele, mange refleksjoner nå som jeg kan stå på utsiden å se inn i den boblen jeg satt i. Den jeg prøvde å overleve i fremfor å leve. Men heldigvis lærte jeg meg på nytt teknikker på hvordan jeg skulle leve, også når det gjaldt de viktige tingene og hendelsene i livet.

Det var da og er nå og har vært alltid viktig for meg å ta vare på de gode stundene, være til stede så godt man kunne og da gjerne uten en mobil som skulle skrike å ringe i tid og utide.

Det er deilig uten mobil, og i sommer har jeg vært mye på fjellet. Det har gjort meg så godt å være der, badet i fjellvann har jeg også gjort for første gang i mitt liv. Ja, det var kaldere enn hva jeg har vært vant med, men så godt det har vært også. Der finnes det ikke dekning, å jeg har nytet hvert sekund av det. Jeg har kunnet få dekning om jeg har villet det, da noen der oppe har wifi, så om det hadde vært et behov å nå ut kunne jeg det. Men enn så lenge har jeg sagt ifra at jeg har reist til fjellet og familie og venner har visst hvor jeg var. Jeg har egentlig gjort ganske mye de siste 8 månedene for første gang i mitt liv, og vet du hva? Det er så gøy!

Jeg har fått mange drømmer oppfylt selv om overskriften og teksten videre kanskje sier noe annet, men jeg har det. Dog er det alltid sånn at man drømmer om mere, det betyr dog ikke at de andre drømmene ikke vil skje, de vil skje med tiden. Alt i sin tid. Nå tar vi en drøm etter den andre, og jeg er så glad og Takknemlig over at jeg ikke lengre overlever, men lever om det gir mening. De siste 7 årene har vært litt av en reise, jeg følte jeg eller skal jeg si lyset inni meg ble litt mer å mer borte. Jeg begynte å overleve fremfor å leve. Psyken min fikk seg en knekk og med null forståelse fra de aller fleste forsvant en etter en av venner, men heldigvis hadde jeg familien min igjennom tykt og tynt! Det er virkelig noe å være Takknemlig for❤️

I oktober i fjor tok jeg et valg jeg aldri før har tatt, jeg valgte meg selv, satset på en av drømmene mine å vipps snudde det aller meste til det bedre. I januar tok jeg et valg som skulle snu verdenen min helt opp ned, faktisk hele livet mitt. Og jeg angrer ikke et sekund!

Jeg har ikke skrevet noe på 8 år, 8 år med skrivesperre, det er lenge det! Men i natt så løsnet det og tekstene dukket opp en etter en. Jeg skulle selvsagt ønsker at jeg da kunne ta tak i noe å fått skrevet dem ned, men det hadde jeg ikke for hånden og jeg håper virkelig ikke dette vil være den første og siste teksten jeg kommer til å skrive på lang tid.

Jeg føler meg så fiiiiin!

Jeg skulle ønske du kunne se meg, når jeg tok på meg denne kjolen. Hoppende rundt i glede over egen innsats!❤️🙏. Jeg føler meg såååå fin!

Faktisk skikkelig HOT!🥵

MON tro om jeg blir mer aktiv igjen på IG, neste år. Jeg er jo Snapchat frelst🙈. Har du lyst til å være med på reisen så kan du finne meg på Snapchat på navn: aylanam

Fra 138kg til 88. Mål 87❤️. HURRAA!

Jeg har vært en av de som syntes det var godt med en pause fra alt kaos i hverdagen,.

0

Verdensdagen for psykisk helse 10 oktober 2021! I år er temaet livet under og etter en pandemi. Jeg har vært en av de som syntes det var godt med en pause fra alt kaos i hverdagen, alle møter, alle tlf samtaler etc. Pause! Det var godt med avstands reglene, man fikk puste litt mer, og ingen pushet meg fremover, jeg kunne gå i mitt eget tempo.
Jeg er ikke helt enig i temaet i år, vi er ikke etter en pandemi, den eksisterer fortsatt!

Men jeg er en av de mer heldige selv om jeg også har fortsatt kjent på Ensomhet, den hadde jeg før også, og ikke mindre etter. Det å ikke ha venner å omgås. I pandemien var det litt ekstra sårt å se at man ikke heller ei ble valgt til å være i noens kohort, å se hvor hyggelig kohortene hadde det ilag på Internett er ganske sårt. Ensomheten blir jo ikke mindre da. Hverdagen tar litt bort alle de bildene & videoene hvor du ikke er inkludert, sånn som nå som det er lov å bevege seg litt lengre utenfor tomtegrensen. For jeg slutter jo jeg også å invitere, når jeg selv ikke blir invitert. For gang på gang viser det seg jo at jeg ikke er ønsket å ha i sitt selskap. I vennskap lager man tid, fremfor å skylde på det ene og det andre. Av og til går jo bra, men hver gang? Eller hva med alle sammenkomstene?

For to år siden gikk en av mine nærmeste venninner bort, hun jeg omgikk. Sorg blir aldri borte den, man lærer seg å leve med den på et vis. Alle sorger er forskjellige også, fra hvem som står deg nær og hvilken rolle de hadde i livet ditt❤️

Felles er at det gjør vondt, graden på vondt er forskjellig. Men vondt er vondt! Jeg hører ofte de her setningene hun sa til meg, peptalkene og hvor sint hun ble når jeg ble lei meg eller ekskludert eller noe annet tull. Det hjelper masse, men jeg skulle ønske hun var her og ikke der!❤️

Jeg var mindre og mindre på nett & for meg var det sykt godt. Men samtidig hadde jeg jo alle Internett vennene mine rundt om kring. Kanskje en dag får vi se hverandre🥰 Mange av oss hadde store planer om å møtes i det Covid slo til og Norge stengte ned.
De hjalp meg igjennom Ensomheten, når jeg endelig klarte å fortelle høyt at: Jeg er ensom! Jeg har ingen venner å omgås. Mye har likevel endret seg siden, det kan jo bare gå oppover når man har sagt det høyt❤️

Jeg har likevel vært en av de heldige, til tross for ensomhet, isolering, allerede PTSD, så er jeg ikke en av voldsofre som har opplevd mer vold, mennesker som har mistet jobben sin & også inntekten sin, mange har opplevd psykiske vansker som en konsekvens av pandemien.

La oss ta vare på hverandre og #følgopp – vær ikke redd for å spørre – og vær ikke redd for å si det som det er❤️ Det har jeg vært, redd for å si det som det er, hvorfor jeg føler på sånn og sånn. Jeg har ikke ønsket å være til bry. Men å holde alt inni seg, gjør ingen ting bedre. Så nå har jeg igjen sagt det. Jeg er ensom! Jeg er ikke ensom med familien min❤️ Men ensom i at jeg ikke har venner å omgås.

Ta vare på hverandre, så flere ikke trenger å kjenne på alt jeg og mange andre kjenner på. Spre kjærleik❤️

Jeg er på hytta, HØSTFERRI 🥰 Børsten har også ferri 😆

GRATIS MINI KURS

– Reklame –

🌞GRATIS MINI KURS🌞

🌞Lyst til å være med på ett uforpliktende kurs?

Hva er eteriske oljer og hvilke oppgaver har de? 🌱⠀⠀
Vet du hvilken nytte de også kan ha for oss mennesker og dyr?👫🐎🐶⠀⠀
⠀⠀
Nå har du muligheten til å lære dette 😘 ⠀

Jeg er på jakt etter max 5 personer å skjemme bort med eteriske oljeprøver & gratis opplæring i Mai🤗

🌞24 mai er det ny runde med gratis kurs🌞⠀⠀
⠀⠀
Oljene hjelper meg masse i min hverdag og dette har jeg så lyst å dele med flere!✨⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
DET SOM SKJER ER:⠀⠀⠀
👉 du får tilsendt 7 olje prøver – helt GRATIS⠀
⠀⠀⠀
👉 du får også gratis opplæring i en lukket FB-gruppe i 5 dager. Korte videoer – du kan se når det passer deg – du vil lære mye.⠀⠀⠀

👉 du får teste ut oljer som kan hjelpe med å fremme søvn og ro, redusere stress, lindre vonde muskler og ledd, støtte immunforsvaret, lindre hodepine og sesongplager.⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
ENESTE KRAV: ⠀⠀⠀
1️⃣ Du er IKKE medlem av Doterra fra før. Ei heller i kontakt med andre oljeveiledere.⠀⠀

2️⃣ Du er oppriktig interessert i å lære om rene eteriske oljer .⠀⠀⠀

3️⃣ Du blir med i vår fb gruppe; Spoil Me, disse 5 dagene i mai! 🙌🏻❤️
⠀⠀⠀
Lyst til å være med å teste? ⠀⠀⠀

Send en melding til meg på Messenger om du ønsker å prøve oljene som er på bilde🌞

Jeg har bare ikke de antennene,.

0

Jeg klarer ikke å forstå hvordan mennesker klarer å være 𝘀𝗹𝗲𝗺𝗺𝗲 med hverandre. Jeg klarer ikke å forstå hvordan noen mennesker kan si 𝘀𝘁𝘆𝗴𝗴𝗲 ting til andre. Jeg har bare ikke de antennene, for jeg forstår ikke hvorfor!


Det er Skjeldent jeg forteller hvordan jeg faktisk har det der inne, der innerst inne i hjerterota. Og de få gangene jeg faktisk forteller er det på forespørsel fra noen som kjenner meg litt, ikke i det hele tatt og skikkelig godt. Jeg vlogger på Snapchat og har gjort det utrolig lenge nå. I går snakket jeg om traumer & fikk en veldig sårende kommentar. Ja jeg er offentlig og har valgt det selv, men det betyr ikke at det er ok å ikke tenke seg om FØR man skriver noe. Som oftest preller det bare av meg, men i går så kjente jeg på at den kommentaren var faktisk veldig vond.


Budskapet mitt er kjærleik, det er det eneste som er viktig, Medmenneskelig-kjærleik! Å løfte hverandre opp, fremsnakke og støtte hverandre. Det er DET som er viktig. Uansett om du kjenner noen eller ikke!❤️ Ikke la noen sitte igjen med tårer i øynene når dagen er omme. La de få vite at de er viktige, slik at natten og resten av dagene som kommer kan leves i ro og harmoni i kjærlighet ❤️


Tusen takk for at du leste❤️ Del gjerne til noen som trenger å vite at de er viktige! Vi alle er så ekstremt viktige! Jeg setter pris på deg medmenneske❤️ Trenger du noen å snakke med er jeg en Melding unna❤️🤗


  • Snapchat: aylanam
  • Instagram: aylanamaritha