Today's Picks

Most Recent

I sommer flytta det inn en flott,.

Kan ikke si jeg har gledet meg fryktelig mye til denne dagen, når enn den skulle komme, men i dag har det startet og...

Most Recent

Trending

Important

I sommer flytta det inn en flott,.

Kan ikke si jeg har gledet meg fryktelig mye til denne dagen, når enn den skulle komme, men i dag har det startet og jeg har emigrert ut på terrassen etter å ha hjulpet til å tømme stuen og bært bort iMac’en min og lagt over håndklær på utstyret mitt.  I sommer flytta det inn en flott vedovn nede i gangen her vi bor, og jeg forstår jo godt hvorfor peisen ønskes å rives. Siden den ikke varmer så godt som en vedovn gjør. Ikke nok med det, men det gikk jo en hel sekk om ikke mer på en fyring i peisen før det ble en nogenlunde grei varme i leiligheten. Så poenget med rivningen...

I sommer flytta det inn en flott,.

Kan ikke si jeg har gledet meg fryktelig mye til denne dagen, når enn den skulle komme, men i dag har det startet og jeg har emigrert ut på terrassen etter å ha hjulpet til å tømme stuen og bært bort iMac’en min og lagt over håndklær på utstyret mitt.  I sommer flytta det inn en flott vedovn nede i gangen her vi bor, og jeg forstår jo godt hvorfor peisen ønskes å rives. Siden den ikke varmer så godt som en vedovn gjør. Ikke nok med det, men det gikk jo en hel sekk om ikke mer på en fyring i peisen før det ble en nogenlunde grei varme i leiligheten. Så poenget med rivningen...

More from categories