I sommer flytta det inn en flott,.

0
56

Kan ikke si jeg har gledet meg fryktelig mye til denne dagen, når enn den skulle komme, men i dag har det startet og jeg har emigrert ut på terrassen etter å ha hjulpet til å tømme stuen og bært bort iMac’en min og lagt over håndklær på utstyret mitt. 

I sommer flytta det inn en flott vedovn nede i gangen her vi bor, og jeg forstår jo godt hvorfor peisen ønskes å rives. Siden den ikke varmer så godt som en vedovn gjør. Ikke nok med det, men det gikk jo en hel sekk om ikke mer på en fyring i peisen før det ble en nogenlunde grei varme i leiligheten. Så poenget med rivningen er jo veldig forståelig, men det kjedelige er jo å gjøre jobben. Nå gjør heldigvis husvertene mesteparten av jobben men kjæresten har valgt å hjelpe til. Jo flere jo bedre, og fortere ferdig. Når peisen er revet etter anvisning om hvor man skal rive, så kommer det en som skal pusse og gjøre ferdig alt sammen, å godkjenne ikke minst. Godkjennelse er jo super viktig, med tanke på oss som bor i huset og forsikring!

Så langt var de kommet før de startet på muren oppover der. Jeg tror det blir ganske fint når det blir ferdig, og jeg skal selvsagt vise hvordan det ble. Tidsfristen er Fredag, jepp fredag denne uken. Uke 32. Innen fredag skal peisen være revet, mannen som skal gjøre det hele ferdig & godkjenne skal ha vært her og ALT skal være ferdig til Fredag. For på fredag får vi besøk, og da kan ikke oppussingen pågå. 

Jeg har TRUA selv om jeg føler meg litt nedstemt for alt sammen, det er kanskje mest fordi jeg er redd for at noen skal bli dårlige av støvet, skade seg eller at tingene våre skal bli ødelagte. 

Men at det blir fint, det tviler jeg ikke på & at det er mere lønnsomt med en vedovn er det ingen tvil om.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here