Lykken ble stor da jeg fikk tilsendt dette,.

0
56

Det er jo ingen hemmelighet at jeg ikke ELSKER postkort!! for jeg gjør virkelig det!! Kanskje det er sånn for alle som er glad i penn og papir?

I dag fikk jeg tilsendt på SMS bilde av postkortet, å tro meg så utrolig glad jeg ble!! Tusen takk Helèn, det var så nydelig koselig gjort av deg❤️😭

Praha! Jeg var der da jeg gikk på folkehøgskole, altså kanskje jeg har blitt bittelitt gammal likevel? Nesj da, ikke eldre enn jeg føler meg iallfall, men kluet er. Har du mulighet til å reise til Praha, DO IT!! Byen er fantastisk vakker og har enormt med historie. Elsker du slikt er Praha virkelig et reisemål jeg kan anbefale. Jeg kunne nevnt mye om Praha, men den reisen lar jeg deg få reise🥰

Håper virkelig jeg får reist igjen en dag, jeg hadde muligheten nå i sommer, men følte jeg ikke kunne ta muligheten. Men neste gang, da er jeg klar🥰

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here