Det er kanskje ikke sånn at man skal få alt man ønsker seg her i livet,.

0
51

Og jeg er vel ingen unntak. Drømmer har det vært mange av, men kanskje den største av de for meg selv med tanke på egen helse, var å bli frisk. Eller friskere om ikke annet. Mye har skjedd de siste 8 årene og jeg har utrolig mange tanker rundt det hele, mange refleksjoner nå som jeg kan stå på utsiden å se inn i den boblen jeg satt i. Den jeg prøvde å overleve i fremfor å leve. Men heldigvis lærte jeg meg på nytt teknikker på hvordan jeg skulle leve, også når det gjaldt de viktige tingene og hendelsene i livet.

Det var da og er nå og har vært alltid viktig for meg å ta vare på de gode stundene, være til stede så godt man kunne og da gjerne uten en mobil som skulle skrike å ringe i tid og utide.

Det er deilig uten mobil, og i sommer har jeg vært mye på fjellet. Det har gjort meg så godt å være der, badet i fjellvann har jeg også gjort for første gang i mitt liv. Ja, det var kaldere enn hva jeg har vært vant med, men så godt det har vært også. Der finnes det ikke dekning, å jeg har nytet hvert sekund av det. Jeg har kunnet få dekning om jeg har villet det, da noen der oppe har wifi, så om det hadde vært et behov å nå ut kunne jeg det. Men enn så lenge har jeg sagt ifra at jeg har reist til fjellet og familie og venner har visst hvor jeg var. Jeg har egentlig gjort ganske mye de siste 8 månedene for første gang i mitt liv, og vet du hva? Det er så gøy!

Jeg har fått mange drømmer oppfylt selv om overskriften og teksten videre kanskje sier noe annet, men jeg har det. Dog er det alltid sånn at man drømmer om mere, det betyr dog ikke at de andre drømmene ikke vil skje, de vil skje med tiden. Alt i sin tid. Nå tar vi en drøm etter den andre, og jeg er så glad og Takknemlig over at jeg ikke lengre overlever, men lever om det gir mening. De siste 7 årene har vært litt av en reise, jeg følte jeg eller skal jeg si lyset inni meg ble litt mer å mer borte. Jeg begynte å overleve fremfor å leve. Psyken min fikk seg en knekk og med null forståelse fra de aller fleste forsvant en etter en av venner, men heldigvis hadde jeg familien min igjennom tykt og tynt! Det er virkelig noe å være Takknemlig for❤️

I oktober i fjor tok jeg et valg jeg aldri før har tatt, jeg valgte meg selv, satset på en av drømmene mine å vipps snudde det aller meste til det bedre. I januar tok jeg et valg som skulle snu verdenen min helt opp ned, faktisk hele livet mitt. Og jeg angrer ikke et sekund!

Jeg har ikke skrevet noe på 8 år, 8 år med skrivesperre, det er lenge det! Men i natt så løsnet det og tekstene dukket opp en etter en. Jeg skulle selvsagt ønsker at jeg da kunne ta tak i noe å fått skrevet dem ned, men det hadde jeg ikke for hånden og jeg håper virkelig ikke dette vil være den første og siste teksten jeg kommer til å skrive på lang tid.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here