Vi endte på Felleskjøpet på veien hjem etter å ha,.

0
159

Sentrum her kommer viii, ja vi skulle ut for å handle blomsterjord og blomsterbed bark, jammen fant vi på Europris, nå er det jo full sommer hos dem & så mye fint🥰.

Vi endte på Felleskjøpet på veien hjem etter å ha vært innom Kiwi for å kjøpe inn til kveldens Taco, shit det er så godt!! vegan varianten anbefales veldig. Du endrer bare kjøttet til vegans kjøtt. Det finnes sikkert tusen andre måter også, men vi endrer bare kjøttet til vegansk kjøtt. Kjenner jeg gleder meg til servering🥰. Hva pleier du å ha på Tacoen din?

Hunken kjøpt inn til Taco🥰

På Felleskjøpet skulle vi sjekke etter slik filt til å legge på bakken, for å ikke få ugress så fort i blomsterbed & jammen fant vi. For 150kr fikk vi 2×10 meter med filt, det er jo ganske mye og på en ellers ganske dyr butikk var dette ganske billig😻

Vel hjemme fikk vi Pottet om både tomatplanter og jordbær planten vi kjøpte tidligere i uken, eller var det sist uke?

Vi har sol i dag & helt blå himmel uten en eneste sky & 20 varme!! Det har vært sikkelig etterlengtet, det har regnet og regnet mer en hel evighet kjennes det ut som. Vært ute i hele dag vi, foruten om å spise av å til. I dag har det gått mest i salat, godt på varme dager🥰

Lillebror tok turen innom også, super koselig❤️ For en flott dag🥰

Håper dagen din har vært like fin❤️

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here