𝙷𝚊𝚛 𝚍𝚞 𝚜𝚎𝚝𝚝 𝚗𝚘𝚎 𝚜å 𝗡𝘆𝗱𝗲𝗹𝗶𝗴?❤️🐿

0
169

Hjemme hos Mamma bor det ikke bare to nydelige nurk, men hele 4 stykker❤️❤️❤️ De har mistet Mammaen sin🥺❤️😭.

Min vakre Mamma❤️gjør alt hun kan for at de skal overleve, de har fått et eget sted på terrassen, den er lukket av slik at de er trygge der. De har fått et fuglehus & en blomsterpotte de får maten sin i opp fra bakken/gulvet på terrassen++.

De sover ikke der, da de har huset sitt i trærne, men de kommer utpå dagen for mat🥰🐿❤️. Ikke akkurat morgen fugler virker det som🙊

Mamma sendte meg det bilde hvor to stykker sitter sammen🥰🐿❤️. Og da vi tok en FaceTime samtale tittet vi ut på brettet og fikk nærbilde hvor en av de spiser. Herregud de er så små og så veldig nydelige 🥰❤️🐿

De er ikke redde i det hele tatt og skikkelig nysgjerrige, men siden de skal bo i villmarken er det viktig at de ikke blir for tamme, så her må vi menneskene bite tennene sammen. For hvem har vel ikke lyst til å klemme de små her?❤️🥰

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here