Jeg har bare ikke de antennene,.

0
156

Jeg klarer ikke å forstå hvordan mennesker klarer å være 𝘀𝗹𝗲𝗺𝗺𝗲 med hverandre. Jeg klarer ikke å forstå hvordan noen mennesker kan si 𝘀𝘁𝘆𝗴𝗴𝗲 ting til andre. Jeg har bare ikke de antennene, for jeg forstår ikke hvorfor!


Det er Skjeldent jeg forteller hvordan jeg faktisk har det der inne, der innerst inne i hjerterota. Og de få gangene jeg faktisk forteller er det på forespørsel fra noen som kjenner meg litt, ikke i det hele tatt og skikkelig godt. Jeg vlogger på Snapchat og har gjort det utrolig lenge nå. I går snakket jeg om traumer & fikk en veldig sårende kommentar. Ja jeg er offentlig og har valgt det selv, men det betyr ikke at det er ok å ikke tenke seg om FØR man skriver noe. Som oftest preller det bare av meg, men i går så kjente jeg på at den kommentaren var faktisk veldig vond.


Budskapet mitt er kjærleik, det er det eneste som er viktig, Medmenneskelig-kjærleik! Å løfte hverandre opp, fremsnakke og støtte hverandre. Det er DET som er viktig. Uansett om du kjenner noen eller ikke!❤️ Ikke la noen sitte igjen med tårer i øynene når dagen er omme. La de få vite at de er viktige, slik at natten og resten av dagene som kommer kan leves i ro og harmoni i kjærlighet ❤️


Tusen takk for at du leste❤️ Del gjerne til noen som trenger å vite at de er viktige! Vi alle er så ekstremt viktige! Jeg setter pris på deg medmenneske❤️ Trenger du noen å snakke med er jeg en Melding unna❤️🤗


  • Snapchat: aylanam
  • Instagram: aylanamaritha

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here