Hurra for fint blodsukker ❤️

0
221

Jeg har testet noen dager uten å ta Diabetes Medisiner, for å se hvordan blodsukkeret mitt oppfører seg nå som jeg går på Shake & kun 1000 kcal per dag. Jeg får ikke i meg 1000 alle dagene, men jeg prøver. Dagen jeg opererer i Mars, så skal jeg slutte på Diabetes medisinene mine og jeg har vært litt stressa over akkurat det, derfor ville jeg teste hvordan det gikk så langt nå. Jeg skal fortsette å teste litt til. For etter operasjonen er mat inntaket veldig lite, og da synes jeg det er fint å teste litt nå før operasjon, slik at jeg veit det vil gå bra å slutte på diabetes medisinene. Jeg er iallfall veldig glad blodsukkeret er så fint nå🥰👏


I dag har jeg printet masse for å lage en A5 planner, startet med 3 måneder & tror det blir veldig bra🥰. Samtidig som jeg har sett på den nye serien Charmed basert på den originale Charmed serien ☺️


Vil også skryte av Kjell & Company jeg bestilte der i går og fikk pakken i dag!!👏👏👏 Fotopapir og klistremerke ark👏


Hvordan har du det? ❤️

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here