Nesten så det kjennes helt uvirkelig ut,.

0
207

𝟭𝟱.𝗙𝗲𝗯𝗿𝘂𝗮𝗿.𝟮𝟬𝟮𝟭 & 𝙵ø𝚛𝚜𝚝𝚎 𝚍𝚊𝚐 𝚙å 𝚂𝚑𝚊𝚔𝚎, 𝚊𝚟 𝟹 𝚞𝚔𝚎𝚛👏𝟭𝟬𝟬𝟬 𝗸𝗰𝗮𝗹 𝚙𝚎𝚛 𝚍𝚊𝚐👏


Herregud for en spennende reise, og som jeg har ventet å ventet!! Endelig! Og tenk at i enden av disse tre ukene er operasjonen, OMG!! Nesten så det kjennes helt uvirkelig ut, helt sykt å tenke på at et år av forberedelser allerede er lagt bak meg. I dag skal jeg ta før bilder. Før bilder så jeg kan se på før og etter bilder i enden av disse 3 ukene. Forså før bilder før operasjonen. Så klart skal jeg dele🥰


Hvorfor Shake? Det for å sjokk slanke leveren før operasjon & 𝙺𝙶 jeg går ned er med på å kickstarte effekten av operasjonen☺️.


Motivasjonen er på topp, selv om det ikke frister å bo på wc de første dagene for alt vannet som forlater kroppen 😄. Neste stopp er Anestesilege + team 24.Feb i 4-5t👏. Ønsker DEG en flott dag, livsstilsendring eller ei❤️

Nutrilett sjokolade.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here