Jeg krysser fingrene for at datoen min ikke flyttes.

0
140

9.Mars.2021 – 𝗘𝗿 𝗺𝗶𝗻 𝗱𝗮𝘁𝗼🎉


Først ble jeg bare lei meg, stille og nummen på en måte. Jeg reagerte ikke slik jeg trodde jeg skulle gjøre, men det var nok mest nettopp pga de faktisk hadde glemt meg. De sendte heller ikke innkallelse den mandagen, og jeg måtte sende ennå en ekstra purre Mail til dem, før det skjedde noe. Til tross for lovnadene den mandagen. Ikke lov folk det man ikke kan holde!! Hvordan kan de glemme noen som står på operasjons-oversikten? – Ja, det lurer jeg også på!🤔


Nå som det har gått noen dager & jeg har fått kjent mer etter, gleder jeg meg fortsatt ekstremt mye!! Tenker mye på at magesekken etter operasjon rommer 1dl. Og når jeg ser på før og etter bilder av andre tenker jeg sånn her «Tenk om det ikke virker for meg»🙊 Noe det faktisk vil gjøre! Alle som har disse operasjonene får vektnedgangen og endrer livs og helsen totalt. Bare min hjerne som ikke helt er ‘dær’ ennå😂. Heldigvis er det ikke bare jeg som lurer på om dette vil virke for meg , flere i gruppen min forteller om det samme🙈. Jeg vet riktig nok at hjernen kan få problemer med å henge med på vektnedgangen, da den går så fort. Det er jeg innforstått med. Jeg har fått tilbake motivasjonen min og krysse fingrene for at datoen min ikke flyttes. ❤️🥰👏


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here