Om det blir i uke 10, i mars må jeg starte Shake den 15,.

0
166

Jeg har akkurat snakket med Aker sykehus 08:00, og jeg sitter igjen med en skuffelse. Jeg er skikkelig takknemlig for innvilgelse av operasjonen å alt det, men jeg har blitt fortalt så mye som absolutt ikke har blitt holdt. De sier en ting og gjør en annen. Nå skulle jeg operere mest sannsynlig i februar 2021. Og på tlf skal jeg så langt operere i uke 10. Det er i MARS!! Noe jeg synes er skikkelig nedtur, drøyer å drøyer. Mens andre flyttes rundt, å får datoer. Datoer kanskje jeg kunne ha fått? Jeg skal få innkallelse ila dagen på helsenorge, å jeg håper kirurgene som skal se på saken min velger en dato tidligere. Altså velger februar. Og blir det februar må jeg starte på shaken i dag. Om det blir i uke 10, i mars må jeg starte Shake den 15. Skulle ikke vært lov å si en ting og gjøre andre ting. Diabetes prioriteres sa de😏.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here