Høre hva de ønsket å fortelle meg på fredag,.

0
174

138kg – Aylana Maritha. 2018. 188 høy.
Men det synes ikke, det er det første de sier på sykehuset. Hvor sitter kiloene? Det synes kun når du sitter og ligger. Du bærer kiloene veldig bra, sies det.


Reisen mot en friskere helse som vi allerede har vært et helt år på, så er det fint å ha et bilde hvor jeg var på mitt tyngste, til tross for at det ikke synes så godt. Men om du zoomer på bilde, så vil du se at jeg er rundere i ansiktet. Jeg synes jeg ser fin ut her, det var også en tid jeg følte meg bedre, til tross for at jeg fikk diabetes på vist og hadde gått 5 år med uoppdaget diabetes. Ikke rart i det hele tatt at jeg ikke var i form! Alle brikkene falt på plass dette året, og med diabetes medisiner så følte jeg meg bedre. Og siden har jeg hatt det ganske bra, men jeg har et stort ønske om å bli frisk. I fjor fikk jeg muligheten og nå venter jeg på operasjon. Mandag 1.februar skal jeg ringe til Aker å høre hva de ønsket å fortelle meg på fredag 29.januar. Jeg er så spent!! Håper veldig på gode nyheter!🤞🤞❤️.

Meg på mitt tyngste.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here