Jeg merker jo innimellom at øynene gjør vondt…

0
178

Det er 2,5 år siden jeg skulle ha vært der. Men jeg har fått avslag flere ganger, da jeg ikke har hatt ønske om å få det sjekket her på Kongsvinger sykehus. Kongsvinger sykehus har jo ikke akkurat den beste omtalen. Men nå som det har blitt Ahus har jeg mer tillit. Det var riktignok på K.vinger Sykehus jeg fikk påvist Diabetes type 2, men da var jeg nok heldig i forhold til personale og legen. Erfaringen ellers er ikke bra. Det er vel kanskje sånn alle steder, noen hater jobben sin mens andre elsker den. Vi alle liker oss nok best hos dem som elsker jobben sin.

Uansett i dag skal jeg endelig til øyelegen, det ser jeg skikkelig frem imot da jeg har selv også måttet utsette timene. Men i dag skjer det, endelig!!

Jeg merker jo innimellom at øynene gjør vondt, svir etc. Dette har jeg øyedråper for, men det er jo grenser for hvor lenge man skal gå ekstra å vente med å sjekke. Jeg gikk jo 5 år med uoppdaget diabetes. Det gjorde nok skade.

Jeg gleder og gruer meg, spent er jeg også. Spent på om jeg kanskje trenger briller?

Takk for at du leste, jeg vil få ønske deg og dine en nydelig sommerdag❤️.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here