I går før midnatt tenkte jeg..

0
347

I går før midnatt tenkte jeg også på akkurat dette, dermed la jeg ut en post på Facebook om takknemlighet. Jeg poster ikke ofte på Facebook, deler oftest ting fra YouTube eller ting jeg leser i aviser / blader. Så å forvente mange kommentarer gjør jeg ikke, men jeg er glad det iallfall er 20 stykker som ønsket å fortelle om hva de var takknemlig for i går❤️

Natten har senket seg, eneste lyden er lyden fra elven som suser og bruser forbi tomten vår. Ellers er det så stille her i skogen at jeg kunne ha hørt hjerteslagene om vinduet var igjen. Jeg har akkurat lest litt i avisen på VG.no. Mye viktig som står der, men må innrømme at jeg savner å lese om glad saker også. 

For det er viktig, alltid viktig i uansett hvilken setting man er eller hvilken dagsform man har. Det gjør i tillegg noe med deg, om man tenker over hva man er takknemlig for og over. 

Selv ramser jeg opp alt hver kveld før jeg sovner, nå har jeg gjort dette ganske lenge, men prøv du også. Det som skjer er at du vil føle deg mer komplett når du våkner, og du vil ikke lengre ta andre, minner & ting for gitt. For det er lett å brått ta noe eller noen for gitt, det er en hårfin linje, så min anbefaling til deg, ta vare på takknemligheten & de som gir deg muligheten til takknemlighet ❤️

Sov godt ❤️

Snapchat: aylanam // King-queen2007 

IG: aylanamaritha // aylanashappyplanner 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here