Hei❤️

0
243

Nå kommer våren i full fart, man kan se bildene florere på sosiale medier, av blomster som spretter opp av bakken dekket med søle. Og det er deilig, tenk at det endelig er vår igjen, så kommer sommeren. Jeg håper den blir varm i år også, selv om andre spår annerledes. Jeg har ikke tenkt å snakke så mye om Corona på her på nettsiden min, men jeg håper alle er med å tar i et tak, det er ikke så ille å være inne. Man får muligheten til å utfordre kreativiteten sin dersom man i utgangspunktet ikke er så kreativ av natur, det er en positiv ting. En annen som er viktig er å kunne være ilag med barna sine, de av dere som jobber enormt mye, og ellers ikke ser barna annet enn ved middagsbordet. Et spørsmål man kan stille seg dersom man har barn og ikke er helt sikker på om man faktisk kjenner barna sine er jo spørsmålet – Kjenner jeg barna mine ? – Klarer man ikke å svare på det, så er jo også corona tider en flott måte å bruke denne muligheten, til å faktisk bli kjent med barna. Barna er de aller viktigste, de skal sees, høres på og være sammen med. Barna er ren kjærlighet og du som foreldre er alt i deres øyne. Vær snill med dem, og vær der for dem!

Livet består ikke i av å ha alt for mye å gjøre, det er ikke et kappløp om å ha flest fritidsaktiviteter, flest vakter på jobb, flest flest flest. Livet handler om å være ilag, bli kjent med hverandre, liten som stor. Sette pris på hverandre, være der! Fremfor å ta hverandre for gitt! Livet er NÅ! Med eller uten Corona, så er livet akkurat NÅ! Dagen i dag får du ikke igjen i morgen, pass på at dagen i dag er helt perfekt! Pass på at du i dag har fortalt noen du er glad i at du faktisk er glad i dem, gjør det i dag. Fortell noen i dag at du setter pris på dem, ja i dag! Livet handler ikke om å utsette og utsette mer, det handler om å være til stede her og nå, med nære og kjære som medmennesker. Det er lov å bli kjent med nye mennesker, kanskje man lærer noe i samme slengen, noe man kanskje ikke viste om?

Jeg vil få ønske deg og dine en flott dag, ta vare på hverandre❤️

Snapchat: aylanam // king-queen2007 //

Instagram: aylanamaritha // aylanashappyplanner

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here