Plannersrus.no – Rabattkode

0
96

Plannersrus er den billigste nettbutikken jeg har funnet som fører forskjellige plannere / agendaer. Mange av de mest populære plannerne finner du her, til en ekstremt billig penge. Jeg har kryss sjekket mange steder, og finner ikke disse plannerene billigere andre steder. 
Du finner tilbehør som klistremerker, klistremerkebøker, binders og masse annet snadder. Dette er helt klart min favoritt nettbutikk nr 1 når det kommer til plannere. Favoritt plannerene mine er Happy Planner. Men de fører også blant annet Prima & Carpe Diem, Det er massevis til disse merkene hos plannersrus.no & det er et utvalg til de som ikke er så planner hekta som mange av oss andre er 🙂

Bruk Aylana08 for 10% avslag, trykk HER så sendes du rett i nettbutikken. 
Ny kode hver måned, som igjen gir 10% avslag. Følg med :).

// Jeg har et sammarbeid med Plannersrus.no , men jeg tjener ikke penger på at du bruker rabattkoden jeg har her.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here