Sørlandet ♥ Anbefalinger

0
300

Det er ikke mange dagene siden jeg kom hjem ifra Sørlandet. Lørdag 9.Mai var hjemreise datoen. Jeg stor kosa meg hos Lillebror og fruen, med tantebarna eller det ene tantebarnet som var hjemme. Den andre tenåring`s tantebarnet kom hjem uka etter jeg reiste, det blir jo denne uken det faktisk, når jeg tenker meg om 

Jeg har enormt mange minner ifra våre 14 dager på Sørlandet. Jeg reiste sammen med Mamma og stefattern. Mamma og Stefattern sov i det gamle huset som har fått navnet Hytta. Det er Lillebror sitt gamle hus. Som han hadde og bodde i før han ble ilag med en av mine beste venninner. Nå har de kjøpt seg hus ilag, og det var stort å endelig få se » Hytta » Og det nye huset. De var noen kjempe fine hus begge to!

Det var ment at vi skulle jobbe i 2 etg på hytta, for å få ferdig det andre soverommet, før utleie av boligen. Men den aller første uka var så varm og så fint vær at vi mer eller mindre bodde på diverse strender rundt om kring.

Stranden vi kanskje forelsket oss mest i ligger i Lindesnes, Snik stranden. Fantastisk sted for små og store barn. Skal du på Sørland`s ferie i år, anbefaler jeg deg virkelig å ta barna med til Snik stranden i Lindesnes, etterfulgt av spiseriet i Lindesnes for en matbit.

Snik stranden er super langgrunn, du kan gå å gå, å gå, å gå en hel evighet og du har fortsatt vann til anklene. Derav supert sted for mindre barn. For de eldre barna, kan du ta turen over til den andre siden av stranden, der blir det litt dypere men fortsatt grunt å bade. Der var det slik at når jeg satte meg ned, hadde jeg omsider vann til halsen. Det var rett å slett et bedre alternativ om man ønsket å svømme som voksen.

Som du ser på bilde over her, så er det fortsatt super langgrunt også på den andre siden, men man finner seg likevel steder der som er noe dypere enn lengre inne. Så man har rett å slett noe å velge i om man vil bade der.

Jeg skal selvsagt tilbake, men neste gang skal jeg ha med meg hjertene mine nedover på besøk. Vi snakker også om å ta en tur til København igjen i år. Danmark har liksom blitt våres syden, om du skjønner. Vi har vært ganske heldig med alle de gangene vi har vært der, med været og varmen. OG de enormt lange hvite strendene, så langt øyet kan se.

Jeg er jo super redd for å fly, kjempe typisk! Men Roadtrip elsker vi, og tar mer en gjerne. Dermed har vi i noen år, ca 3, tatt Roadtrip igjennom Danmark, over til Sverige og videre til Norge. På en uke! Den uken, kjennes alltid ut som måneder, og vi får med oss enormt mye uten å stresse ifra sted til sted. Deilig!

Men nå har det vært noen år siden vi gjorde akkurat dette, selv om det ikke blir en Radtrip på denne måten i år, så går turen til Sørlandet, båt ifra Kristiansand til København, og videre ifra Køben å til oslo med båt. Før vi setter snutene våre hjemover ifra Oslo.

Hurra!
Snart sommerferie, jammen er det ikke lenge igjen. Å som vi gleder oss! Jeg håper du gleder deg også, og at du å dine vil få en helt fantastisk sommerferie, med å lage tusenvis av flotte minner♥

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here