Jeg har fått en Awards ♥

0
317

Du husker kanskje at jeg ble nominert i to kategorier i fjor? Både Foreldre blogger – Award og Mammablogger – Awards 2017 ? Jeg syntes det var så utrolig stas! Det var Sarpedia.no selv som tok kontakt og ville nominere meg, da de likte hvordan jeg skrev og fanget oppmerksomheten til leserne. Her kan du se hva de skrev:

Jeg og Sarpedia ble enige om at det var okay å være kun i en av kategoriene, dermed falt det på Mammablogger, for det var jo det jeg var til å starte med:).

Tiden gikk og dere stemte, jeg delte på sosiale medier og flere stemte. Jeg tok ingen første plass, da jeg glemte hele nominasjonen rett å slett, nesten flaut å si! Men jeg fikk en pris og jeg fikk en plass. Kanskje jeg hadde vært høyere oppe om jeg ikke hadde glemt bort hele nominasjonen? Men en 8 plass, er jammen ikke dårlig! Se så fin Awards.  

Dette skrev de om meg: Aylana Maritha bor i Hedmark, sammen med datteren Lillemor og ektemannen Thomas. Hun har inntil nylig skrevet mest om Lillemor, men etterhvert som Lillemor nå blir eldre og ikke lenger ønsker å være hovedfokuset i mammas blogg, flyttes fokuset litt mer over på Aylana selv. Hun er en positiv person med stor kjærlighet for familien og andre mennesker – og bloggen sin!

Forrige innlegget om dette kan du lese HER.

Hurra!


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here