Juleglede & Cashback

0
246

Hei 1.Desember!♥
Tenk at det er første Desember allerede, jeg synes det er helt uvirkelig sånn egentlig.  I dag har jeg sittet i vinduet å solt meg igjen, jobbet med saker som skal ut og kjent på solstrålene som har varmet i vindus-veggen. Å i Desember ? Hit har ikke vinteren kommet, her er det varmegrader, knall blå himmel og sol. Det er litt rart, men samtidig litt godt. Jeg heier jo på en sommer året rundt i Norge, hihi. Dog, er det jo hyggelig med litt snø om ikke annet, spesielt til jul. I det siste har jeg mimret også, om julen vi hadde her i huset. Vi pleier jo å feire julen hos mamma, men i 2011 feiret vi julen i huset for første gang. Det var også veldig koselig, det var meg, Lillemor, Thomas, Mamma og stefattern den julekvelden. Før på dagen hadde vi besøkt Bestemor og pappa. Koselig♥

julaften 2011 blogg2
julaften 2011 blogg1

Den gangen hadde vi stuen litt annerledes enn hva vi har i dag, nå er den jo bygget helt om, hoho. Men da hadde vi det runde klokkebordet med glassplate. Og det pyntet vi med skåler fylt med allslags godbiter til kaffen. Bildene skal jeg straks vise deg, og de sier mer en tusen ord i en koselig julaftenfeiring. Vi er litt i tanken om å feire jul her i år, men på en annen side så har jeg ennå ikke fått heisen til trappen, og uten den kommer ikke pappa seg opp. Dermed ender vi nok på å feire jul i år også hos mamma. Det er like koselig det♥ Her er to av bildene fra vår første julekveld i huset våres fra 2011:
Bildene tok jeg med mitt speilrefleks kamera, et jeg burde bli flinkere til å bruke igjen. Jeg brukte det faktisk i helgen som var, da vi var på Julemarked i Lillehammer, på Maihaugen. Jeg vet at jeg blir flinkere til å bruke det ettersom dagene går, det har bare vært mye lettere å ta med seg mobilen i en fei. Den har så bra kamera, men speilrefleksen har ennå bedre. Og nå har jeg jo straks fotostudio ferdig også, så det blir brukt. Uansett, jeg gleder meg skikkelig til jul, og disse bildene og andre fra andre julefeiringer gir meg ennå flere sommerfugler i magen. ÅÅ glede!♥ Gleder du deg til jul ? Jeg håper det!:).

//Annonse-

I denne forbindelse vil jeg tipse deg om Nikon `s julekampanje. De har nå cashback, der du kan få igjen opptil 900 kroner når man kjøper utvalgte wi-fi kameraer og objektiver. Det er ganske bra! Jeg får lyst til å prøve å fotografere røyk, det ser spennende ut. Sjekk ut videoen under, trykk play & nyt:)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here