Sommerferie tur♥ 25.Juni – 2.Juli.2015

0
322
Herewecomevacation1

25.Juni.2015: Kjørte vi ombord i båten som skulle ta oss fra Oslo til Fredrikshavn i Danmark. På båten hadde jeg bestilt spa opphold til meg og lillebror sin frue Therese, så vi gikk rett dit mens Thomas passet de små. Etterpå var det Taxfree som ble besøkt, og etter det ble det kveldsmat på cafèn ombord. God mat, dessert og veldig hyggelig selskap!♥:

25.Juni.2015 Vi reiser til Danmark med båten og går i land morgen 26.juni.15 der vi kjører strakeveien til Riis Feriepark

26.Juni.15: Når klokken ble 07:00 Kjørte vi i land i Danmark. Hurra! Denne helgen lå både Givskud Zoo & Legoland foran oss, og vi gledet oss stort!

GivskudZoo1

Vi kjørte strake veien ned til Givskud Zoo, der tok vi bil safari igjennom parken, morsomt! Og litt skummelt, spesielt inne hos løvene:

26.Juni.2015 Bilsafari i løveparken givskud zoo

Etter å ha dura rundt i parken med bilen, sjekket vi inn på hytten vi leide hos Riis Feriepark(Anbefales). Jeg har skrevet et innlegg om dette, det kan du lese HER!

HelloLegoland1

27.Juni.2015: Reiser vi til LEGOLAND!!! Sinnssykt & Veldig morsomt – dette er noe jeg virkelig anbefaler til dere som ikke har vært der, det er super mye du kan gjøre ilag med familien og eller hygge deg alene/med venner/kjæreste der. Vi var ihvertfall i ekstase over å endelig komme til Legoland, det var stas! Og selvsagt vanvittig mye lego, hoho. Vi fikk så mye inspirasjon at vi fikk lyst til å lage vår egen lille by nede i kjelleren, som vi kunne flytte ut om sommeren i hagen. Jeg håper det skjer. Av en eller annen grunn har jeg alltid hatt lyst til å lage en passe stor lego by i kjelleren, med Toget som Thomas har arvet etter familien sin, kjørende rundt i byen. ÅÅ det hadde vært så fint!:D. Back on track, Vi gikk mye, så mye, måpet mye, lo mye, smilte mye, og hadde det skikkelig fint ilag!♥. Vi besøkte også akvarium`et de hadde der, wao! Tenk å hatt noe slikt hjemme, da hadde ihvertfall jeg bodd der, bokstavelig talt. Såeh, det er kanskje greit vi ikke har det, hoho. Utorlig mye å finne på med andre ord i Legoland!:):

27.Juni.2015 - Første dagen i Legoland - stas!!
27.Juni.2015 - Første dagen i Legoland - stas!!2

28.Juni.2015: Kjørte Thomas Therese og prinsen tilbake til båten, da deres opphold var ferdig for denne gang. Vemodig da, men det kommer heldigvis flere ganger, og det var veldig hyggelig å reise ilag! Så det ene bilde øverst til Venstre er i fra Lørdagen, dagen føre. De andre er fra Søndag 28.Juni. Det var nemlig slik at man fikk superbillig pris på en dag to billett i parken, og den benyttet vi oss av. Lillemor bygget en flyveting av lego, og kom best ut av de alle som hadde bygget denne helgen, stas! Den fløy nemlig ut av beholderen den ble testet i, og av sted hihi. Tilbake kom hun med flyveren hun hadde bygget og en Legoplakat, med et stort smil over alt det fine og morsomme hun hadde fått oppleve denne helgen:

28.Juni.2015 - Siste dagen i billund, koselig dag! Stas!!

29.Juni.2015: Nederste bilde til Høyre er meg og Thomas, da vi våkner Mandag morgen. Vi sov en ekstra natt på hytten vi leide før vi pakket sammen og satte snuta mot Lalandia. Her er det noe skikkelig fint, men jeg har ikke bilder i fra stedet. Vi trodde først at vi ble møtt av Lalandia da vi gikk inn hovedinngangen, men slik var det absolutt ikke! SÅ skal du til Legoland og ikke har planer om Lalandia, så MÅ du stikke innom bygningen. Der er det nemlig et kjøpesenter bygget som en by, med brostein på gulvene, og malt blå himmel med noen få skyer, med lyktestolper, dammer med koi svømmende rundt, fontener, og en lyssetting som gjør det hele utrolig magisk`t! Skal du på Lalandia vil du heller ikke bli lei deg, der var det også super fint, men det var mye mindre enn hva vi først trodde det var. På alle reklamene ser det så utrolig stort ut, men vi fikk nå badet og kosa oss der for det om. Fornøyde var vi alle tre etter å ha utforsket kjøpesenter byen og kosa oss inne på Lalandia:).

Hei KøbenhavnCopenhagen1

Etter Lalandia å kjøpesenter, setter vi snutene våre mot København, jeg og Lillemor har aldri vært der før, så dette blir vår aller første gang. Det var sååå fint! Det var så fint for oss, at vi sa hele turen << Heller København, enn Oslo >> knis. Vel vel, vi har falt på at begge byene er fine byer, dessuten kan vi jo ikke bare dra til København hoho. Ganske mye kortere til Fine Oslo også! Bildene er noen få bilder jeg hadde på telefonen min. Det er flere på kameraet, men dette får gå nå, det er en kjapp innføring i hvor og hva vi gjorde. Vi ble i København frem til Onsdag 1.Juli.2015:

29.Juni.2015 - Vi annkommer København, så utrolig fint her!! Stas!!

1.Juli.2015: Reiser vi videre mot Norge, vi skal over til Sverige nå og ender med å ta båten over. Vi kjører noen timer oppover mot Norge og stopper innom Ullared. OMG!! Aldri vært der før, og dette er vår aller aller første tur, hakeslepp! Vi kom ganske seint dit, og hadde 30 minutter på oss, vi var effektive og hadde pratet om de tingene vi lurte på, vi fant de aller fleste. Fylte en handlevogn og en kurv. Vi så oss fornøyde med fangsten, hoho. Så pakket vi inn i bilen, reiste på bensinstasjonen i Gekås, kjøpte is og fylte på med drikke før vi kjørte et par timer igjen. Mørket startet å falle på, men vi valgte å kjøre opp til Trollhettan, der gjorde vi et stopp på ca 1 time. Vi spiste på MAX som var det eneste kjøkkenet som var åpent, slappet av, strakk på beina, fikk i oss mat også kjørte vi videre igjen. Bildene under er i fra da vi ankom med båten i Sverige til vi nesten var hjemme natt til 2.Juli.2015:

1 og 2.Juni.2015 - På veien hjem fra Danmark, koselig koselig tur, så utrolig fin!

2.Juli.2015: Parkerer vi hjemme klokken 04:02. Vi har nå kjørt 138 mil. Det har vært en utrolig fin reise, utrolig mye fint å se og ikke minst oppleve! Thomas kjørte riktig nok 50 mil lengre, så for han var turen ennå lengre. Men med oss sammen, var det 138. Vi hadde det så utrolig fint på tur, og dette er den aller første og lengste turen vi har vært på. Vi alle hadde det veldig bra på denne turen her, og vi gleder oss til neste!♥♥♥ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here