Anbefaling – Rub Rub Rub ♥

0
312

Dette har jeg gått å tenkt på en god stund, at jeg måtte få fortalt litt om hvor bra denne skrubben er i fra Lush! Det er ganske smart å utforske andre områder enn hva som står på forpakningen til produktene også, for vips finner du noe som du kan bruke produktene på, som faktisk fungerer veldig godt for deg!:). Nå står det riktig nok i teksten på Lushnorge.no sin nettside at man fint kan bruke denne i håret også, og det er det jeg vil tipse deg om. Jeg har alltid så lenge jeg kan huske (før dreadsene sin tid) hatt bruset`e hår, og dermed ikke hatt noe ønske om å få mer volum, da det allerede har vært til stede, til de grader!!! Men nå som jeg har dreads, synes jeg det er litt deilig med volum, da blir det ikke så varmt oppi der, spesielt nå på Vår/Sommeren. Selv om jeg synes vår/Sommeren er aller best ifht dreadsene. Anyways, kropps skrubben jeg vil tipse om er Rub Rub Rub. Den er utrolig bra som kropps skrubb, men også veldig bra til håret. Ikke blir det bare skikkelig reint, men lukter godt og gir volum. Prøv da vel 

Bilde lånt fra Lushnorge.no Trykker du HER, kommer du rett til produktet som vist på bilde & kan lese Lush sin omtale:

En eksfolierende dusjskrubb som også kan brukes til å vaske, gi volum og glans til håret! Pakket med mineralrikt havsalt kan Rub Rub Rub brukes som en mild skrubb på våt hud eller på tørr hud for en røffere skrubb før du får i dusjen. Havsalt er naturlig antiseptisk og eksfolierende, og er kombinert med masse sitronsaft som virker foryngende på huden og legger glans og volum til håret.

Ingredienser: Fine Sea Salt, Sodium Laureth Sulfate, Fresh Organic Lemon Juice, Water (Aqua), Sodium Cocoamphoacetate, Jasmine Flower Infusion, Mimosa Absolute, Orange Flower Absolute, Jasmine Absolute, Lemon Oil, Lactic Acid, Lauryl Betaine,*Limonene, Lilial, Perfume, Colour 42090, Colour 45410 * Occurs naturally in essential oils
Vegan

(Ikke sponset, bare et tips)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here