Sjokk? Jeg har startet på Kurs! ♥

0
495

Dette kommer nok som et lite sjokk for mange, og at jeg skriver om det på bloggen vil nok også komme ganske uforberedt, men jeg skal fortelle deg hvordan jeg kom over det, helt klart og hvorfor jeg valgte:).


//Samarbeid


Jeg satt en kveld og søkte på nettet etter Affiliate samarbeid, og da kom jeg over excelhjelpen.no . Jeg tittet litt rundt der og tenkte hmmm ja, nja og endte på YES! –Hvorfor ikke?. Jeg har rotet litt rundt på Exchel en del ganger på egenhånd, klødd meg mer i hode enn jeg har rotet og tilslutt har jeg gitt opp! Men, hvorfor ikke lære seg noe nytt? Det er jo absolutt ikke noe farlig:). 2015 har jeg til nå brukt tiden på å bli bedre kjent med meg selv, skrevet lister over alt jeg har lyst til å oppleve,lære og satt meg mål som jeg håper å oppnå. Nå har jeg skrevet opp det å lære meg Exchel også på listen i det jeg bestemte meg for å søke om Affilate samarbeidet.

Jeg signet opp, og det tok ikke lange tiden før jeg mottok en mail fra en hyggelig herremann bak Excelhjelpen som førte til at jeg startet på et kurs hos dem. Hurra! Tenkte jeg og startet på kurset, joda jeg klør meg fortsatt litt i hode, men video kurset jeg har valgt er god forklart, de er tydelige i språket og jeg skal nok klare å lære meg Exchel slik jeg ønsker på den måten – Jeg tenker at det er bedre å se på video og lære på den måten, enn om jeg skulle sitte å lese i en bok hvordan jeg gjør det på egenhånd, eller om jeg skulle fortsette å klø meg i hode, bli frustrert eller klare å slette hele verket mitt ved et uhell fordi jeg ikke kan programmet. Dog skal det sies at jeg lærer best ved å se video eller være til stede der i praksis når jeg skal lære meg noe nytt. Skulle jeg ha lest, blander tankene seg inn og jeg lærer ikke noe, øynene leser, men jeg tenker på alt annet. Så derfor passet ikke tekst kursene så godt for meg og derfor falt valget lett for video kurset.

Kursene de har er:

  • Trykket grunnkurs Excel, ringperm
  • Tekstkurs: Online økonomi/videregående Excel – med læregaranti
  • Tekstkurs: Online grunnkurs Excel – med læregaranti
  • Videokurs: Online grunnkurs Excel – med læregaranti (Dette kurset tar jeg nå)

Nei, nå er tiden inne for å lære seg Excel, det programmet som har frustrert meg aller mest, hoho. Vi hadde om programmet på skolen, men da var jeg ikke særlig interessert i programmet, da var det kjedelig i mitt hode. Nå derimot, er det mer spennende og et program jeg tenker er smart å ha med seg i kofferten når man er på tur, eller gjør noe som har med programmet å gjøre. Som for eksempel, jeg har lurt på få organisasjons nummer i forhold til bloggen, føre hvilke utgifter jeg har på den ut og inn, ja for å holde en oversikt. Da er det jo smart med Exchel tenker jeg. Til nå har jeg ført i boken min, noe som er smart likevel som en forsikring, men det ganske greit å kunne føre regnskap på PC også, synes jeg.  Kanskje ikke alle syntes det er smart, men jeg liker tanken på å kunne bruke kunnskapen jeg lærer meg på noe positivt og smart. Så, har du lyst å lære, kan du ta en titt på excelhjelpen.no  Og så vil jeg opplyse deg om Facebook siden deres og at det vil komme konkurranser etterhvert her på bloggen og på Facebook siden deres, for de av dere som ønsker å lære dere Exchel til bruk av hva enn nå dere ønsker!:).

Sjokk ? Ja, jeg er litt sjokka over meg selv også, for at jeg valgte å hoppe i dette. Men hittil har det gått ganske bra på kurs, så kanskje jeg rett og slett undervurderer meg selv? Undervurderer du deg selv også på enkelte områder ? Vel, det må du slutte med, så lover jeg at jeg skal slutte også:). hihi

Inneholder Affiliatelinker

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here