Julegavetips – Lekmer.no

0
223

Jeg sitter å ser på lekebutikken Lekmer.no de har en nettbutikk. Jeg tviler sterkt på at det finnes noen lekebutikker som er billigere en dem på nettet. Uansett, det er jo snart jul.. og jeg liker ikke å stresse i desember. Jeg føler at den måneden skal nytes med det fine ved julen, ikke å løpe febrilsk fra butikk til butikk for å lete etter julegaver. Derfor liker jeg å være tidlig ute, slik at jeg kan kose meg med familie og venner, med pepperkake baking, pynting , slike kose seg ting:).

Når jeg er inne på Lekmer.no å titter, mimrer jeg fra da jeg var liten, da vi lekte med playmo og tog baner.

En tog bane forandrer seg ikke så masse, ikke om man tenker på de i tre 🙂

Men det morsomme med dem, er jo at det finnes uendelig mye kult man kan bruke i tillegg.

Det er jo rett og slett å bare skjøte bitene sammen, å vips har man en stor bane med både lastehavn med mer. 

Jeg har alltid likt tre leker, og synes Lekmer.no har mange fine leker både til liten, litt større og stor. Både til jente og til gutt. Selv var jeg nok mest fan av figurer, playmo som det en gang het husker jeg at jeg lekte med hos naboen. Men selv hadde jeg og Lillebroren min tog bane sett i tre. Fine minner♥

Så om du leter etter et sted å handle leke  julegaver til dine egne barn, venners barn, familie ol, og har lyst å handle over nett, kan jeg anbefale deg om å stikke innom Lekmer.no 

// Samarbeid med lekmer.no

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here