Har du noen gang tenkt tanken,.

0
228

Har du noen gang tenkt tanken « filler`n, jeg rakk ikke innom kiosken for å leie den filmen?» Det har iallfall jeg gjort mange ganger. Ikke nok med det, men når bensinstasjonen la ned i sentrum ble jeg en smule fortvilt også. Siden her ute var det kun der vi kunne leie DVD / BlueRay osv. Men hey alt håp er jo ikke ute, vi har kommet en del lengre siden steinalderen, Internett ble funnet opp, mange smilte og jublet over det. Livene ble lettere, men også lettere på Leiefilm fronten.

ViaPlay har både tv +film og leiefilm funksjonene, så hvorfor ikke ta en titt ? De har mange mange MANGE filmer og serier å velge i mellom, både til barn og eldre. Jeg ser mer på film og serier en hva jeg ser på kanaler, så for meg funker ViaPlay supert, anbefaler deg å sjekke det ut, Jeg gjorde det.

// Samarbeid med ViaPlay

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here