Anmeldelse av produkt‏ – Iphone deksel

0
265

I går fikk jeg et nydelig deksel av Mytrendyphone. Det er et Iphone 4S deksel. Det er både elegant og lekkert. Jeg synes det passer til alle anledninger. Om det er fest, hjemmekos, eller familie event. Det glitrer når lyset skinner på det. Det er ikke over glamorøst men midt på treet. Når jeg tar i det, kjennes det veldig solid ut og jeg gleder meg til å kunne bruke det på min iphone 4S som jeg får i sommer. Det er kun baksiden av dekslet som har glitter, sølv glitter. Veldig pent. På sidene er det gjennomsiktig. God kvalitet :).

På Mytrendyphone har de mye fint til Iphone. Både Iphone 4S deksler, iphone 4S tilbehør og Iphone 4S armebånd. Vil du sjekke ut disse god bitene kan du trykke på linkene under. Så guider de deg rett til de fine sakene :).

1. iPhone 4S deksel
2. iPhone 4S tilbehør
3. iPhone 4S armbånd